Sobre mi

Qui sóc?
Hola!
Sóc l’Helena Salanova i sóc fotògrafa de retrats, espais, producte i fotografia gastronòmica.

Vaig estudiar Realització Audiovisual i m’he format en fotografia, vídeo i disseny. Sempre hi ha coses noves per aprendre així que sempre tinc algun curs entre mans.

Acabats els estudis vaig entrar en dos projectes europeus (Erasmus Pràctic i Leonardo) que em van permetre treballar i viure grans experiències a Munic (Alemanya) i Dijon (França).

Després de quasi 8 anys treballant en els departaments de comunicació i imatge de diverses empreses (Ricoh, Triticum, Solanes Films i TV de l’Hospitalet entre altres), vaig decidir fer el salt cap a allò que realment m’omple i em fa feliç: tenir el meu propi projecte.

Estic situada a Igualada i em moc per tot Catalunya, però per un bon projecte no tinc cap problema en moure’m “hasta el infinito y más allá”!

M’apassiona la música, el mar  i viatjar. Sempre que puc intento escapar-me a conèixer món; és la millor manera d’obrir la ment, desconnectar i descobrir les mil maneres que hi ha de viure.

Troba’m a les xarxes socials: Instagram, Facebook, Linkedin.

I si creus que podem treballar junts o t’interessa contractar alguna sessió no dubtis en contactar amb mi! Em pots escriure a [email protected]Material fotogràfic que utilitzo:

Càmeres: Canon 5D Mark III | Canon 600D Objectius: 35 mm f/1.4 | 50 mm f/1.8 | 60 mm f/2.8 Macro | 24-105 mm | 55-250 mm