MINI SESSIONS NADAL 2020

MINI SESSIONS NADAL 2020

He preparat amb molt de mimo un petit espai dins l’estudi per a fer sessions de Nadal i que pugueu tenir un petit record per a vosaltres i els vostres familiars. T’animes a venir?
QUÈ FAREM?
Les sessions seran amb llum natural i tindran una durada de 40 minuts. La idea és fer una petita activitat amb els petits per a que passeu una bona estona. Podreu triar una peça cada un per pintar-la i després us l’emportareu per a decorar la vostra llar per Nadal.
Un cop decorades les peces farem algunes fotos amb el resultat per a tenir un bonic record i felicitar les festes.
Teniu diversos packs per triar:

DATES
Les dates disponibles van del 16 d’octubre al 22 de novembre i podeu triar el dia que us vagi millor, amb opció de matí i tarda.
QUI POT FER LA SESSIÓ?
Qui vulgui! Està pensat per als més petits de la casa però pot apuntar-s’hi tothom que li faci il·lusió. A cada sessió es limita l’entrada a la unitat familiar. 
MESURES COVID
Es prendran les mesures establertes fins ara a les sessions d’estudi; serà d’ús obligatori el gel desinfectant, guardar el calçat a l’entrada i l’ús de mascareta per part meva en tot moment i per part vostra menys en el moment de fer les fotos.
A més, les hores de les sessions estan espaiades per tal de poder desinfectar i preparar de nou l’espai per a que pugueu venir amb tota seguretat. Podeu portar vosaltres mateixos els vostres colors per a pintar les peces (llapis de colors, ceres,..) per així minimitzar l’intercanvi d’objectes.
PAGAMENT
Caldrà fer una paga i senyal de 50€ per a poder fer la reserva. La resta del pagament es farà el mateix dia de la sessió (en efectiu, transferència bancària o bizum). Si hi ha algun problema es podrà canviar el dia de la sessió, sempre i quant l’agenda ho permeti i s’avisi amb antelació. En cas de no presentar-se i no avisar, no es retornarà aquesta paga i senyal.

PREFEREIXES QUE VINGUI A CASA TEVA?
Si ho prefereixes, també puc venir a casa vostra i fer una sessió documental de com prepareu la decoració nadalenca.