newborn

Fotografia newborn lifestyle

La tendresa de les primeres setmanes

Sentir com creix un ésser dins teu és de les coses més meravelloses i emocionants que es poden viure. Tenir un record d’aquest moment únic farà que en un futur puguis reviure aquestes emocions i et fascini una vegada més la gran capacitat del teu cos.

Sessions newborn lifestyle

Són sessions naturals, on deixarem fluir l’estona observant al nadó i creant un record real d’aquestes primeres setmanes; dormint, menjant, als vostres braços… Sense posats. Són sessions centrades en el nadó però per mi és essencial que també hi sortiu vosaltres per crear una experiència i record complets.

Title
Sessió a casa vostra

90 minuts de sessió
40 arxius en digital
3 canvis de vestuari
230€

5% de descompte reservant un pack embaràs + newborn

FAQS

Les sessions poden ser en un entorn natural per la zona de la conca d’Òdena o al teu domicili. Per a sessions fora d’aquesta àrea es cobrarà el desplaçament a banda.

Les sessions són de dilluns a dissabte. Les sessions en diumenge tenen un cost addicional de 20€.

I tant! Aquestes sessions estan pensades perquè tingueu un bon record del moment amb la família.

T’envio una galeria privada amb totes les fotografies bones triades per mi i editades perquè puguis seleccionar les que més t’agradin incloses en cada sessió. Un cop hagis fet la tria, rebràs les instruccions per a poder-les descarregar.

Sí! Cada fotografia extra té un preu de 7€. També pots obtenir la galeria complerta per 50€ addicionals al preu de la sessió.

Per reservar una sessió caldrà pagar 50€ com a paga i senyal. El dia de la sessió es pagarà la resta.

GALERIA DE FOTOS

TENS CAP DUBTE?
Estaré encantada de parlar amb tu